Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Co-Exist
Welkom bij Trendies

Co-Exist

4 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Co-Exist

Co-Exist dameskleding online     

Co. Exist is een nieuw jassen merk van de beroemde Nederlandse ontwerpster en bovenkleding specialiste Jetske Kooi. In 2016 lanceerde ze haar eerste internationale collectie jassen voor vrouwen. Geïnspireerd door saamhorigheid en samenzijn en op hetzelfde moment op dezelfde plek en samen ervaren hoe intense sommige momenten kunnen zijn. De dames jassen van Jetske Kooi zijn een verzameling van de dertiger jaren maar vertaald op hun eigen manier in een prachtige silhouetten, luxe materialen en zeer hoogwaardige afwerking. De jassen van Co.Exist zijn uitgesproken in hun ontwerp en in de manier waarop lijnen visueel worden gemaakt. Kortom jassen voor fashion lovers!

Co-Exist dameskleding bij Trendiesbyme

Bij Trendiesbyme willen we dat je je speciaal en mooi voelt en trots bent op jezelf. Co-Exist is een specialist op het gebied van buitenkleding. Trendiesbyme heeft een ruim aanbod uit de collecties van Co-Exist. Bestel alle items uit de Co-Exist collectie op onze webshop of kom eens gezellig langs in onze winkel in Harderwijk. Trendiesbyme helpt je graag bij het vinden van de voor jou perfecte items in de style die bij jou past.

Alle items zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen bij Trendiesbyme, op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.