Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Dividere
Welkom bij Trendies

Dividere

25 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Dividere

Dividere dameskleding online kopen

In zijn jeugd ontstond al de behoefte om steeds iets anders te verkennen en het vast te leggen. 
Gedurende de jaren erna kwam hij tot de ontdekking dat zijn aandacht steeds meer werd verlegd naar het onderwerp. Het gevoel dat alle visuele observaties steeds meer een ‘must’ werden om vast te leggen. Dit is hij dan ook gaan doen. 

het werd zijn levensdoel om de wereld te leren kennen in al haar facetten en die te fotograferen met al zijn mooie en lelijke kanten. De eerlijkheid, ruigheid of juist zijn schoonheid kan mijn wereld zijn. Tegenwoordig is het zijn missie geworden, reizen worden uitgezocht op basis van wat er mogelijk te ontdekken valt. 
Het mooie van ontdekken is dat je niet alles kan vinden, maar moet tegenkomen. Alles kan een ‘story’ zijn. Deze verhalen verteld hij graag via zijn kledinglijn DIVIDERE.  Als zoon uit de modetak groeide hij op met de verkoop van kleding vanuit de winkel. Tijdens zijn jeugd maakte hij al collages voor aan de wanden boven de kleding schappen. Het toepassen van fotografie binnen de kleding is dan ook een logisch vervolg. 
Inmiddels beperkt het zich niet alleen tot T-shirts, ook blouses, jurken, kussens, sweaters en jasjes hebben hun weg naar de fans gevonden.

Doen, delen, dragen zijn de drie kern woorden waar het bij Dividere om gaat. De items zijn ontstaan uit de behoefte van fotograaf Henk van Os. Zijn visie is dat op iedere locatie of moment afbeeldingen een eigen verhaal hebben. Deze momenten heeft hij vastgelegd op foto`s en in T-shirts, kussens en jurken vertaald. Het storytelling concept krijgt pas waarde als het kan worden gedeeld. Dat delen gebeurd door een Dividere T-shirt te kopen en het met plezier te dragen. Er zijn vast mensen die ook op de gefotografeerde plek zijn geweest en waarmee je dan jouw verhaal kan delen.

Dividere dameskleding bij Trendiesbyme

Bij trendiesbyme verkopen wij altijd de volledige collectie van Dividere. Ben jij net zo'n fan van Dividere als wij, dan zit je bij Trendiesbyme dus zeker goed! Bestel alle items uit de Dividere collectie op onze webshop of kom eens gezellig langs in onze winkel in Harderwijk. Trendiesbyme helpt je graag bij het vinden van de voor jou perfecte items in de style die bij jou past. 


Alle items zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen bij Trendiesbyme, op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.