Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Ilse Jacobsen
Welkom bij Trendies

Ilse Jacobsen

15 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen dameskleding online kopen        

Ilse Jacobsen een begrip op het gebied van stijlvolle regenkleding. Ze brengt functionaliteit en stijl samen in één product, passend bij zowel een leven in de stad als in de natuur. Wat ooit begon met een idee is uitgegroeid tot een internationaal lifestylemerk.

Ilse Jacobsen is geboren en getogen in Hornbæk, een klein havenplaatsje in de buurt van Kopenhagen. Het is beroemd om de ontspannen sfeer, brede zandstranden en duinen en is tevens haar grote inspiratiebron. Omdat zij destijds geen modieuze regenlaarzen kon vinden, is zij haar eigen collectie gaan ontwerpen. In 1993 kocht Ilse een winkeltje in Hornbaek waar zij haar eerste regenlaarzencollectie lanceerde. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit regenlaarzen, lichtgewicht regenjassen, softshell regenjassen met ecorepel® coating, kleding, instappers, slippers en accessoires.

De brede collectie is een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die je hier vindt. Je kunt vertrouwen op prachtige ontwerpen met veel aandacht voor pasvorm, comfort en functionaliteit. Met Ilse Jacobsen zie je er altijd stijlvol uit en word je tegelijkertijd beschermd tegen de elementen uit de natuur.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.