Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Trendiesbyme 45 jaar!

Wat is het toch een onzekere tijd! Je leest hier onze nieuwe besluiten rondom het corona virus en de nieuwe actie die van start gaat vanwege het 45 jarig bestaan van onze winkel...Lieve allemaal,

Je gezondheid en je veilig voelen is het belangrijkste wat telt! Zowel voor jou als voor ons team.

Dit heeft ons doen besluiten dat wij tijdelijk onze winkel sluiten vanaf donderdag 26 maart.

Wat is het toch een onzekere tijd!

Vrijdag 27 maart is Monique jarig, woensdag 1 april bestaan wij 45 jaar
en donderdag 2 april is Sylvia jarig. Wij mogen geen feestje vieren in de winkel. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Speciaal voor jou een cadeaubon ter waarde van €25 te besteden op onze webshop www.trendiesbyme.nl bij een aankoop vanaf €99,95. Geldig in de periode van donderdag 26 maart t/m donderdag 2 april.
Gebruik code: 45jaar

Wil je liever personal shoppen in onze winkel en advies van je favoriete stylisten, mail dan naar info@trendiesbyme.nl om een afspraak te plannen. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.

Mogen wij je vragen om onze Facebookpagina en/of Instagram account te liken. Iedere dag tussen 17:00 en 18:00 uur plaatsen wij een filmpje op social media. Zolang de maatregelen van de overheid gelden, verloten wij Trendiesbyme cadeaubonnen onder onze likers.

Wij willen graag blijven bestaan in deze moeilijke tijd en er straks weer voor jullie zijn in onze mooie stad Harderwijk. Samen met al onze collega’s in Harderwijk. Kunnen wij op je begrip en steun rekenen?

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren, maar denk ook aan de andere mensen om je heen. Iedereen veel sterkte de komende tijd en tot nader bericht. Wees lief voor elkaar.

Lieve groet,
Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Gina, Judith, Kirsten, Lisanne, Tamira.


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.