Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wegens succes verlengd, deze maand krijg je bij elke bestelling een cadeaubon van ons. Laat je verrassen!
Welkom bij Trendies

Pakketje retourneren?

E-Commerce is aan het veranderen. Bedrijven die winnen, zorgen voor een optimale klantervaring op elk service punt van de customer-journey, terwijl bedrijven die dit niet doen achterblijven. Daar speelt het retourproces een belangrijke rol vinden wij bij Trendiesbyme!

Trendiesbyme werkt daarom sinds vandaag samen met de retourservice Returnista.
Returnista is een ophaal- en wegbrengservice die samenwerkt met de vervoerders DHL en UPS. In 2 minuten heb je retour aanmelding geregeld! Let op, je ontvangen bestelling via Trendiesbyme komen altijd met PostNL en retouren gaan terug met DHL of UPS na aanmelding via Returnista. 

Hoe werkt het laten ophalen of wegbrengen van je pakket met Returnista?
- Ga naar https://trendiesbyme.returnista.nl en volg het stappenplan
- Plan daar je ophaalafspraak in of kies voor wegbrengen
- Kies bij ophalen of je pakket thuis of op een ander adres laat ophalen
- Je hebt geen printer nodig, de chauffeur neemt een sticker mee (bij ophalen) of je ontvangt per mail een QR code      (zelf brengen)
- Kies bij laten ophalen zelf een dag & tijdvak die jou het beste uitkomt
- Eenvoudig betalen via Ideal
- Bij vragen over Returnista bel je onze klantenservice 0341-432542 (10:00-17:00) of mail naar         [email protected]

Hoe werkt de betaling?
Voor de klant in Nederland zijn de retourkosten 50% van de totale kosten retourkosten. Trendiesbyme betaald dus de andere 50%. In de overige EU Landen is het ook 50% van de totale verzendkosten maar zal het bedrag natuurlijk hoger liggen. Na bevestiging van je betaling via Ideal is de afspraak pas definitief.

Ruilen of terugbrengen in de winkel kan natuurlijk ook!
Bij ruilen kun je beter contact opnemen met de klantenservice 0341-432542 (10:00-17:00) of stuur een mail naar [email protected], zodat wij de nieuwe maat direct voor je kunnen reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen. De uitbetaling bij terugbrengen zal altijd via Ingenico plaatsvinden. Duurt 3-5 werkdagen. Bij betaling met een creditcard zie je uitbetaling op het eerstvolgende rekeningoverzicht. 


MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.