Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Fashion update YAYA

Heb je de fashion updates van Lisanne vandaag al gezien? Neem snel een kijkje op onze socials.


Op onze socials hebben we de afgelopen 3 weken, drie lange modeflitsen met jullie gedeeld. En ook hebben we vele foto's gedeeld om jullie hopelijk te blijven inspireren en te laten zien dat wij voor jullie klaarstaan.

Vanaf maandag 8 februari zijn wij gestart met het delen van kortere filmpjes. We delen nu twee korte filmpjes per dag op onze socials. Hebben jullie ze al gezien? Ons Trendiesbyme team staat model en presenteert op haar eigen manier items uit onze collectie die wij in de winkel hebben hangen. Wij laten zowel wintercollectie als nieuwe collectie zien. Ja, wat een uitdaging voor ons team, opeens sta je als teamlid in de “spotlights”. Het was wennen, we leren steeds meer en doen het vooral met liefde! We lachen om de bloopers en helpen elkaar.

Er komt al veel nieuwe collectie bij ons binnen van veel verschillende merken. Dit is natuurlijk de voorjaarscollectie, maar er zitten al veel items bij die je nu al kunt dragen. Helaas nog niet te shoppen in de winkel, maar al wel via onze webshop www.trendiesbyme.nl. Wat missen wij jullie, we kunnen niet wachten tot we jullie weer in de winkel mogen ontvangen.


Lisanne heeft in deze fashion update de volgende items aan:

Je shopt deze items dus allemaal veilig en gemakkelijk in onze webshop.

Heb je vragen en/of wil je meer informatie over een item uit onze collectie dan kan je naar ons mailen info@trendiesbyme.nl of bel 0341-432542 naar ons van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 -16:00 uur.

Mogen wij je vragen om ons te (gaan) volgen op social media? Wij plaatsen veel op Instagram en Facebook.

Wij wensen jullie een goede gezondheid! Samen Sterk kunnen wij dit aan tijdens deze “moeilijke” tijd.

Lieve groet en hopelijk tot gauw ziens!
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,
Wilma, Nadine, Judith, Gina,
Lisanne, Tamira, Leila

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.