Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze webshop is vernieuwd! De eerste 500 bestellingen ontvangen een shoptegoed tussen de €10,- en €100,- van ons cadeau! Zit jij bij de laatste 200?
Welkom bij Trendies

Final Summer Sale!

Het is nu de tijd om lekker te stralen in je zomerse outfit. Denk jij ik kan nog zomerse items gebruiken, kom dan binnenkort naar onze winkel.

Lieve allemaal,

Wij gaan vanaf nu de FINAL SUMMER SALE starten met 50% of 60% korting. Een aantal summer items blijven met 40% korting. Laatste Summer Sale dag in de winkel is zaterdag 28 augustus! Daarna alleen via onze webshop www.trendiesbyme.nl te bestellen.





Ook met zonnige dagen is het heerlijk om vanuit de winkel naar buiten te kijken. Helaas hebben wij nu tijdelijk even een ander uitzicht, want onze voorgevel staat vanaf de grond tot aan de top in de steigers. ESJ Vastgoedonderhoud zorgt ervoor dat onze voorgevel gerenoveerd wordt en ons rijksmonument straks stralend Trendiesbyme laat zien in de Donkerstraat.
 



Wij zijn open, kijk hier voor de juiste openingstijden!

Wie niet kon wachten, heeft al kunnen zien dat onze webshop weer gevuld is met nieuwe items. Iedere dag komen er nieuwe items/cadeautjes binnen van onze mooie modemerken. Heerlijk al die mooie kleuren en stoffen! Wij proberen al die “cadeautjes” snel uit te pakken, in de winkel te hangen en te laten zien in onze webshop. Je mag altijd bellen/mailen om te vragen of dat leuke item al binnen is. Voor meer informatie kijk dan op onze site www.trendiesbyme.nl
Kom gezellig binnen achter onze “ingepakte” voorgevel en laat je verrassen.

Fijne zomer en geniet van ieder moment!

Lieve groet,
 
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,Wilma, Nadine, Judith, Annemarie, Lisanne, Tamira, Leila

MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.