Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd!
Welkom bij Trendies

Grand Prix Shopping

SAMEN STERK! Ja, verschillende keren kwamen deze woorden voor in onze nieuwsbrieven. Onze nieuwsbrief staat deze keer in het teken van Samen Sterk, Binnenstad Ondernemers Harderwijk en samen gaan wij voor goud!




Een stuurgroep Binnenstad Ondernemers Harderwijk (BOH) en Heerlijk Harderwijk (HH) willen zich graag samen sterk maken voor een ondernemersvereniging die er nu helaas niet is. Zie hieronder de fantastische foto (helaas staat niet iedereen erop)!





Denk aan events, feestverlichting en uitstraling. Samen Sterk! De BOH, HH en TRENDIESBYME kunnen niet zonder jullie! Wij hebben 'fans' / 'ambassadeurs' nodig om samen met elkaar 'ons' nog meer te laten zien!

Dit weekend is het GRAND PRIX SHOPPING WEEKEND bij de BOH. Vrijdag 3 (10:00-17:30), zaterdag 4 (10:00-17:00) en 
zondag 5 (12:00-17:00) september is TRENDIESBYME OPEN! Max Verstappen gaat voor goud en de BOH ook! Kijk op Heerlijk Harderwijk wie en wanneer geopend is.

TRENDIESBYME IS DEELNEMER BOH en tijdens dit Grand Prix Shopping Weekend MAAK JE KANS OP MOOIE PRIJZEN bij 
een aankoop. De hoofdprijs is een 'super event' voor 8 personen bij De Fabriek in Harderwijk! De vele andere mooie prijzen zijn Heerlijk Harderwijk kadobonnen van verschillende waardes, besteedbaar bij alle BOH. Samen Sterk!

TRENDIESBYME heeft veel mooie collecties binnen van onze mooie modemerken! Dagelijks krijgen wij nieuwe items binnen. Van kleurrijk tot ingetogen en van vrouwelijk tot stoer. In jullie winkel kan je heerlijk shoppen, zoals een lieve ‘fan’ van ons zei: “Het is een snoepjeswinkel” Hoe gaaf is dat, wat een fantastisch compliment.

Kom jij gezellig tijdens dit GRAND PRIX SHOPPING WEEKEND bij ons binnen? Wie weet, maak jij kans op één van die mooie prijzen!

Graag tot ziens!

Lieve groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Annemarie, Lisanne, Tamira, Leila





MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.