Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Lockdown 21/22

Lieve allemaal, Helaas is onze winkel “tijdelijk” gesloten. Wat is er bij ons allemaal mogelijk om toch te kunnen shoppen.

1-Shop/kijk online bij ons www.trendiesbyme.nl Wij bezorgen persoonlijk in Harderwijk. In overleg met ons kan je ook je bestelling afhalen op een van te voren afgesproken tijdstip.

2-Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van10:00-16:00 uur. Ons nummer is 0341-432542. Voor al je vragen, maar wij kunnen ook persoonlijk advies geven bij het shoppen online. Denk aan videobellen, meekijken online en tips geven.

3-Voor cadeautjes kijk in onze etalages. Kies je nummer en bel/mail ons. Wij pakken het graag voor je in, leuk voor jezelf of geef het aan iemand. In overleg met ons kan je ook je bestelling afhalen op een van te voren afgesproken tijdstip.

4-Mailen kan altijd naar info@trendiesbyme.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden!

5-Blijf in beweging en kijk iedere week in onze etalages t/m vrijdag 14 januari 2022. Schrijf de woorden(wekelijks worden die vervangen) op die jij ziet en na 4 weken heb je een zin. Mail deze zin naar info@trendiesbyme.nl of gooi een kaartje door onze brievenbus.
Vergeet niet de zin te vermelden, je naam en telefoonnummer! Wij gaan onder alle FANS DIE MEEDOEN van TRENDIES BY ME giftcards verloten van € 200 (1X), € 100 (2x) en € 50 (2x). Hoe gaaf is dat?

6-Volg ons op Facebook en/of Instagram en/of meld je aan via onze site voor onze nieuwsbrief. TRENDIES BY ME laat zich zien en blijft creatief en positief ook weer in deze moeilijke tijd.

Veel sterkte, succes en pas goed op jezelf en andere mensen om je heen. TIP: een beetje liefde, respect en aandacht zijn gratis!

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.