Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze webshop is vernieuwd! De eerste 500 bestellingen ontvangen een shoptegoed tussen de €10,- en €100,- van ons cadeau! Zit jij bij de laatste 200?
Welkom bij Trendies

Dubbel feest in Harderwijk

Lieve TRENDIES BY ME fan, dit weekend is het feest bij TRENDIES BY ME en in de binnenstad van Heerlijk Harderwijk.

VRIJDAG 1 APRIL bestaan wij 47 jaar! Het familiebedrijf dat zich met liefde, aandacht en enthousiasme inzet voor het modevak en fans zoals jij. Wij willen jou bedanken voor het shoppen bij ons en zien dit als een groot compliment! Overdag vieren wij ons jubileum van 10:00 -17:30 uur met verschillende drankjes en lekkere verwennerijen. ‘s Avonds VIP-EVENT, ons modefeest van 19:30 - 22:00 uur. Heerlijk genieten van onze collectie en ondertussen verwend worden met heerlijke drinks & bites. Wil je deze avond niet missen? Bel 0341-432542 of mail [email protected] en meld je aan en laat even weten met wie je gezellig komt.

ZATERDAG 2 APRIL Harderwijk Shopping Experience en Sylvia is jarig. Superfijn dat ze haar verjaardag mag vieren op haar geliefde winkelvloer van 10:00 -17:00 uur. TRENDIES BY ME en onze collega-ondernemers van de Binnenstad van Heerlijk Harderwijk nodigen je uit om het voorjaar feestelijk te vieren tijdens Harderwijk Shopping Experience op deze dag. Deze dag vieren wij met verschillende drankjes en lekkere verwennerijen en ondertussen laten wij onze met liefde samengestelde collectie zien tijdens modeflitsen.

ZONDAG 3 APRIL Harderwijk Shopping Experience van 12:00 - 17:00 uur bij TRENDIES BY ME en bij veel collega-ondernemers. Wij vieren deze dag met verschillende drankjes en lekkere verwennerijen.




WIE JARIG IS, TRAKEERT OP KADOOTJES BIJ JE AANKOOP OP 1,2 OF 3 APRIL.
Wij hebben speciaal voor dit feestweekend kadootjes geshopt waar je uit mag kiezen bij je aankoop vanaf € 125 of bij je aankoop vanaf € 250. Bij je online aankoop zoeken wij een kadootje voor je uit.

Graag nodigen wij jou uit om samen met ons feestelijk het voorjaar te vieren tijdens dit weekend bij ons in de winkel, TRENDIES BY ME Donkerstraat 29 op de plattegrond deelnemend bedrijf 26.
Samen Sterk voor een mooie, bruisende en gezellige binnenstad van Heerlijk Harderwijk!

Lieve en feestelijke groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Lisanne, Tamira, Leila, Ilse, Tim, Chelsey, Jackie


SHOP HIER ONLINE



MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.