Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze webshop is vernieuwd! De eerste 500 bestellingen ontvangen een shoptegoed tussen de €10,- en €100,- van ons cadeau! Zit jij bij de laatste 200?
Welkom bij Trendies

Nieuw: SA | FC | Summum

Lieve TRENDIES BY ME fan, het is zomer, dan denk je bij ons aan de zomercollectie en dat is zeker waar.

Iedere dag komen nieuwe collecties binnen van onze mooie modemerken voor aankomend winterseizoen. Veel items kan je nu al fijn dragen en hoe leuk is het om iets nieuws te shoppen. Welke vrouw wil dat niet?

Kom je binnenkort een keertje kijken naar deze collecties? Alvast ideeën opdoen voor wat jij straks wil gaan dragen en wij vinden het gezellig als je komt! Je kan ook op jouw moment op onze webshop kijken op www.trendiesbyme.nl




Sommige dagen komt er zoveel binnen dat de collecties sneller in de winkel hangen, dan dat ze in onze webshop zichtbaar zijn. Wil je weten of iets al binnen is? Je mag ons altijd bellen 0341-432542 of stel je vraag op onze webshop bij contact.

Zondag 31 juli zijn wij open van 12:00-17:00 in Heerlijk Harderwijk. Onze zomer SALE is met 30% of 50% VOORDEEL. Combineer shoppen bij ons met flaneren op de Ibizamarkt op de Boulevard. Hoe leuk, net of je even je waant in Ibiza, maar ontdekt hoe mooi Harderwijk is.

Geniet van ieder moment, wees lief voor elkaar en graag tot ziens!

Lieve en vrolijke groet,

Team TRENDIES BY ME







MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.