Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd!
Welkom bij Trendies

Ibizamarkt Harderwijk

De maand augustus is een fijne tijd van het jaar. Heerlijk genieten van de zomer, meer buitenleven, wie weet genieten van je vakantie of zit je in je normale ritme.

In modeland is de maand augustus “hoogseizoen”. Inkopen op papier voor zomer 2023 en ondertussen wordt onze winkel heerlijk gevuld met de ingekochte collecties voor winter 2022. Zo fijn om met liefde bezig te zijn met ons mooie modevak!

Heb jij de laatste tijd in onze etalages gekeken en gedacht “ze veranderen de etalages niet en eerder regelmatig”, dan heb je goed gedacht! Tijdens de warme dagen zijn wij erachter gekomen dat de folie (ter bescherming van de kleding) van de etalageramen op is. Als het goed is, wordt vrijdag 19 augustus de oude folie vervangen door nieuwe folie. Wij kijken er naar uit, want wij willen graag onze nieuwe collecties laten zien! Kan jij niet wachten? Kom gezellig naar binnen. De eerste meters zijn daarom niet ingehangen, want de zon schijnt ook naar binnen.



De collecties van onze mooie modemerken worden dagelijks geleverd. Het is een cadeautje om alle dozen uit te pakken en verrast te worden, de wintercollectie ziet er super uit. Veel items kan je meteen dragen, maar deze week met hoge temperaturen, is alles snel te warm. Kom gezellig kijken in onze winkel waar het heerlijk koel is of kijk op onze webshop www.trendiesbyme.nl. Weet wel, dat het iets langer duurt voordat het online staat, dan dat het in de winkel hangt.


ONZE ZOMER SALE IS NU MET 50% VOORDEEL!

Zondag 14 augustus zijn wij geopend van 13:00-16:00 i.v.m. het warme weer. Deze zondag is de grote Ibizamarkt op de boulevard. Hoe leuk en gezellig, Ibiza beleving in Heerlijk Harderwijk.

Geniet van ieder moment, wees lief voor elkaar en graag tot ziens!

Lieve en vrolijke groet,

Team TRENDIES BY ME






MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.