Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd!
Welkom bij Trendies

Studio Anneloes signature

We love de Signature print van STUDIO ANNELOES.

Een aantal maanden geleden is dit mooie modemerk ingetrokken in hun nieuwe bedrijfspand. Het interieur is met liefde uitgezocht en ingericht. Zo gaaf deze Signature print, de tijdloze mix van zwart en wit! Speciaal ontworpen en toegepast in de nieuwe collectie en voeg de trendkleur magenta toe als statement. Combineer er maar op los met de nieuwe collectie en de basis collectie. Je kan je outfit zakelijk, vrouwelijk, casual of feestelijk stijlen, maar het gaat erom, hoe wil jij je laten zien? Dan nog die super travel stof die niet kreukt en die mooi blijft mits je het advies van het was etiket volgt. Wist je, dat ze de Signature print op een tegel hebben laten maken en verschillende wanden hebben laten betegelen in hun bedrijfspand?



TIPS: De basiskleuren van STUDIO ANNELOES zijn onderling met elkaar te combineren al zijn ze van verschillende seizoenen. Het enige waar je op moet letten is de stofdikte. Die bepaalt de intensiteit van de kleur. Zo kan er anders een nuance kleurverschil tussen zitten. Is een basis item online niet op voorraad, weet dat deze basis collectie wekelijks wordt aangevuld. Wil je hier niet op wachten? Stel je vraag op onze webshop www.trendiesbyme.nl via de klantenservice.

Weet je al hoe jouw Feestdagen eruit gaan zien en wat je aan gaat doen? Wacht niet te lang, want het is zo weer december. Veel plezier met shoppen!

Wees lief voor elkaar en behandel iedereen met respect. Zo kunnen we elkaar helpen om iedere dag een beetje mooier te maken. Graag tot ziens!

Lieve en warme groet,

Team TRENDIES BY ME








MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.