Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd!
Welkom bij Trendies

Sinterklaas weekend

Het is december, de laatste maand van het jaar!

Veel tradities worden gevierd en sommige tradities “mogen” niet meer op de oude manier en zijn in een nieuw jasje gestoken. Wij hebben het over Sinterklaas! Wie dit weekend Sinterklaas viert, willen wij een gezellig weekend wensen en veel plezier met het uitpakken van de cadeautjes!

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor Sinterklaas, Kerst, verjaardag, een feestje of zomaar? Kijk dan bij ons in de winkel of shop 24/7 via onze webshop www.trendiesbyme.nl

Wat is leuk om te geven? Een shawl, handschoenen, een muts, een tas, een bijzonder sieraad van Pimps&Pearls, oorbellen van Diva, een kledingstuk of een TRENDIES BY ME giftcard.




Graag adviseren wij je met het maken van je keuze. Hoe leuk en fijn, wij pakken je cadeautje(s) feestelijk in. Shop je online en wil je het graag ingepakt hebben? Plaats je verzoek dan in het opmerkingen veld.

Het is superleuk om een cadeautje te krijgen, maar het geven van een cadeautje is zeker zo “speciaal”. Waarom? Je mag je verdiepen in de persoon aan wie je een cadeautje wil gaan geven en dat maakt het zo “speciaal”.

Deze maand zijn wij van alle zondagen alleen open op:
koopzondag 18 december!

Wij wensen je een heel fijn weekend met veel liefde en gezelligheid. Geniet van ieder moment. Graag tot ziens en veel plezier met shoppen!

Lieve en warme groet,


Team TRENDIES BY ME




MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.