Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Parajumpers
Welkom bij Trendies

Parajumpers

0 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Parajumpers

Parajumpers dameskleding online kopen

Knap gemaakte stoere jassen van het juiste niveau. Trendiesbyme heeft ze voor vrouwen en mannen in de collectie. Het logo op de linkerarm is tegenwoordig een bekende. Jassen waarvan het vanaf straalt, dat er werk van gemaakt is. Bij Trendiesbyme vindt je zowel de Masterpieces, altijd in de stoere zware nylon kwaliteit en ook de seizoensmodellen. Verschillende variaties in de dikte van de donsvulling, uitvoeringen qua model en de diverse kleuren maken het aanbod groot. De story achter zulke mooie jassen lees je hieronder.

Het merk:
Parajumpers is een project dat voortvloeit uit de samenwerking tussen APE en ontwerper Massimo Rossetti, die vele jaren ervaring heeft als ontwerper van bovenkleding en ook als importeur van Amerikaanse merken voor de Italiaanse markt.

Een ontmoeting met een zittend lid van de 210e Rescue Squadron in een slecht bekendstaande bar in Anchorage, Alaska verstrekt inspiratie voor de nieuwste creatie van Massimo Rossetti.Het resultaat is een uiterst innovatieve bovenkleding collectie met zeer technologische componenten, boven alles ontworpen om functioneel te zijn.

De inspiratie:
De mannen van het 210th Rescue Squadron, gevestigd in Anchorage, Alaska, zijn hoog opgeleid voor extreme reddingen en terugbrengen van uit de wildste, meest afgelegen en vijandige uithoeken van de wereld. Of het nu schepen op drift op zee, rock-klimmers zittend boven op een 4000 meter hoge berg, of submariners gezonken op
onvoorstelbare diepten, Deze mannen worden opgeroepen om in te grijpen. Zij zijn de PJS - kort voor PARAJUMPERS. Stoer en moedig, ze zijn beter opgeleid dan andere militaire korps, maar het belangrijkste, ze gebruiken hun vaardigheden en technieken om levens te redden.

Het product:
Gemaakt van slijtvast nylon. Deze jassen met een verwijderbare down-gewatteerde voering en met een met bont afgezette capuchon. De kraag sluit met een haak gebruikt in het parachutespringen. Aan de voorzijde ligt een grote, multi-zippable cargo zak met daarin een verdere Top drie zakken ontworpen voor het dragen van accessoires ,: zoals ipods, GPS-toestellen, mobiele telefoons, etc ...

Hun motto is: "Dat anderen kunnen leven."

Divide