Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Tessa Koops
Welkom bij Trendies

Tessa Koops

29 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Tessa Koops
Tessa Koops Tessa Koops tula lado top borduur
€ 139,00 voor € 97,99

Tessa Koops dameskleding online kopen

Tessa Koops is geboren en getogen in Spakenburg en kwam als kind al met mode in aanraking. Haar moeder naaide zelf kleding en ook de oma’s (die zelf in traditionele klederdracht liepen). Tessa’s interesse was aangewakkerd. op deze manier kon ze volop experimenteren met stof en schaar. Daarna volgde mijn eigen naaimachine waarmee ze poppenkleertjes maakte. Tessa Koops heeft een eigen smaak, met een voorliefde voor kleuren, prints en de combinatie ervan. Tessa Koops ontwerpen stralen vrouwelijkheid uit, en je ziet dat een product met liefde is gemaakt. Ze ziet kleding als een verlengstuk van iemands persoonlijkheid. Ook wordt je gevoel positief beïnvloed als je iets draagt waarin je je lekker in voelt. Haar inspiratie ontstaat vanuit het materiaal (een mooie stof kan voor Tessa Koops een echte ontdekking zijn) en dan ontstaat het ontwerp. Ze raakt nog steeds in soort extase van prachtige materialen! Het liefst zou ik exclusieve couture stoffen commercieel willen toepassen. De jurken van Tessa Koops hebben doorgaans een vrouwelijk en slank silhouet. De collecties worden eigenlijk nooit gekenmerkt door hoog gesloten items, een fraai decolleté is meer haar style! Tessa Koops staat verder voor: positiviteit en joy maar ook voor respect voor mens en dier en een eerlijkheid samenwerking. Haar grootste ambitie is mensen inspireren. Met haar eigen collectie wil ze meer financiële ruimte krijgen, zodat ze haar creativiteit nog meer kan ontplooien. Ook over de grenzen, zodat deuren makkelijker open gaan. Ja, ze droomt groot, denkt Global, zonder het kleine, fijne te verliezen. Dat is het motto van Tessa Koops.

Tessa Koops dameskleding bij TRENDIES BY ME Harderwijk

De collecties van Tessa Koops hebben een mooie verwantschap als wij kijken naar de plaats Harderwijk (TRENDIES BY ME) en Spakenburg (De roots van Tessa Koops). Beide zijn van oudsher vissers plaatsten en hebben een rijke historie. Er was dan ook een snelle klik tijdens de inkoop van dit fijne merk en bij TRENDIES BY ME zijn wij altijd opzoek naar labels die unieke prints in de collectie hebben. Bij Tessa koops zijn wij dan aan het juiste adres. 

Alle items zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen bij TRENDIES BY ME, op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.