Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Betaalmogelijkheden

VEILIG BETALEN STAAT VOOROP

Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. Bij TRENDIES BY ME kan je met verschillende betaalmethodes jouw bestelling betalen. Hieronder lees je meer informatie over de betaalmogelijkheden.

IDEAL

Met iDeal kun je vertrouwt, veilig en gemakkelijk je online bestelling afrekenen in de online betaalomgeving van jouw eigen bank. Tijdens het bestellen kies je voor je eigen bank en betaal je in een veilige omgeving. Om gebruik te maken van iDeal ben je niet verplicht om te registreren. Dit zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk kan afrekenen met een bank naar keuze. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

CREDITCARD

TRENDIES BY ME accepteert betalingen met creditcards van Mastercard, Visa en Maestro. Als je de bestelling wil betalen met een creditcard kan je dit aangeven in het bestelproces. Op het moment dat de creditcard gegevens zijn gecontroleerd, wordt jouw bestelling verzonden. 
Denk eraan dat het transactiebedrag op het moment van de transactie, rechtstreeks bij uw kredietkaart in rekening wordt gebracht.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten. Met Bancontact reken je jouwe bestelling af met behulp van je eigen bank. Bancontact verloopt in de eigen veilige en vertrouwde betalingsomgeving van je bank.

Giropay

Giropay wordt voornamelijk gebruikt door onze Duitse klanten. Giropay kan gezien worden als de Duitse versie van het Nederlandse iDeal. Dit online betaalmiddel is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Als je je bestelling wil betalen met Giropay kan je dit aangeven bij het bestellen. Op het moment dat je Giropay kiest word je naar de veilige online omgeving van je bank gebracht en kan je vervolgens in die vertrouwde omgeving je betaling afronden.

Sofort Überweisung

Sofort Überweisung is een ander betaalmiddel dat gebruikt wordt door onder Duitse klanten. Zodra jij je bank kiest waarmee je de bestelling wil betalen, zorgt jouw bank voor de betaling. Aan dit betaalmiddel zitten wel kosten verbonden die je bank aan jou doorberekend. De kosten zijn 0,9% van het transactiebedrag plus €0,25 vaste kosten.

TRENDIES BY ME punten

Wij zijn blij met jou als TRENDIES BY ME fan, onze echte fans belonen we daarom met TRENDIES BY ME punten. Deze punten spaar je automatisch als TRENDIES BY ME fan. Je checkt online snel jouw saldo en je TRENDIES BY ME punten kun je eenvoudig verzilveren bij elke bestelling.

Je ontvangt 1 TRENDIES BY ME punt bij elke € 10,- die je online of in de winkel besteedt, met uitzonderding van artikelen in de sale. Elke TRENDIES BY ME punt is 50 eurocent waard en kun je vanaf 14 dagen na het verkrijgen inleveren bij je nieuwe aankoop.


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.