Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Retouren of ruilen

Je hebt hiervoor een termijn van 14 dagen, vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen. Uiteraard alleen in de staat zoals je het origineel hebt ontvangen. Je krijgt je geld binnen 3-5 werkdagen terug, ook als het is afgeprijsd.

Trendiesbyme werkt samen met de retourservice Returnista. Dat is een ophaal- en wegbrengservice die samenwerkt met de vervoerders DHL en UPS. In 2 minuten geregeld! Let op, je ontvangen bestelling komt altijd met PostNL en retouren gaan terug met DHL of UPS na aanmelding via Returnista.

Hoe werkt het laten ophalen of wegbrengen van je pakket met Returnista?
Ga naar https://trendiesbyme.returnista.nl en volg het stappenplan - Plan daar je ophaalafspraak in of kies voor wegbrengen - Kies bij ophalen of je pakket thuis of op een ander adres laat ophalen - Je hebt geen printer nodig, de chauffeur neemt een sticker mee (bij ophalen) of je ontvangt per mail een QR code (zelf brengen) - Kies bij laten ophalen zelf een dag & tijdvak die jou het beste uitkomt - Eenvoudig betalen via Ideal - Bij vragen over Returnista bel je de klantenservice 0341-432542 (10:00-17:00) of mail naar webshop@trendiesbyme.nl


Hoe werkt de betaling?
Voor de klant in Nederland zijn de retourkosten bij ophalen €3,30 en zelf wegbrengen €2,75. Dit bedrag is 50% van de totale kosten retourkosten. Trendiesbyme betaald dus de andere 50%. In de overige EU Landen is het ook 50% van de totale verzendkosten maar zal het bedrag natuurlijk hoger liggen. Na bevestiging van je betaling via Ideal is de afspraak pas definitief.

Ruilen of terugbrengen in de winkel kan natuurlijk ook!
Bij ruilen kun je beter contact opnemen met de klantenservice 0341-432542 (10:00-17:00) of stuur een mail naar webshop@trendiesbyme.nl, zodat wij de nieuwe maat direct voor je kunnen reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen. De uitbetaling bij terugbrengen zal altijd via Ingenico plaatsvinden. Duurt 3-5 werkdagen. Bij betaling met een creditcard zie je uitbetaling op het eerstvolgende rekeningoverzicht.

Bij volledige retournering van een bestelling onder de €50,- ontvang je ook de €5,- verzendkosten retour.

Aanvullen voorwaarden:
De kleding is niet gedragen en/of gewassen. Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren op de artikelen aanwezig. Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. De originele kaartjes en fabrikanten labels zijn nog bevestigd aan het artikel. Het artikel zit in de originele verpakking. In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden van de kleding voor rekening van Trendiesbyme. Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden. Indien niet aan onze voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht om de zending aan u terug te sturen. 
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.