Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Retourneren of ruilen

Voor het retourneren of ruilen van je aankoop heb je een termijn van 14 dagen. Dit termijn gaat in vanaf het moment dat jij je aankoop hebt ontvangen. Het retourneren of ruilen van je aankoop mag alleen in de staat zoals je het origineel hebt ontvangen. Je krijgt je geld binnen 3-5 werkdagen terug, ook als het is afgeprijsd.
 
TRENDIES BY ME werkt samen met de retourservice Returnista
Dit is een ophaal- en wegbrengservice die samenwerkt met de vervoerders DHL en UPS. Binnen 2 minuten heb je het retour sturen geregeld! Let op, je ontvangen bestelling komt altijd met PostNL en na het aanmelden via Returnista gaat het terug sturen met DHL of UPS.
 
Hoe werkt het laten ophalen of wegbrengen van je pakket met Returnista?
Ga naar https://trendiesbyme.returnista.nl/ en volg het stappenplan. 
– Plan daar je ophaalafspraak in of kies voor wegbrengen       
– Kies bij ophalen of je het pakket thuis of op een ander adres laat ophalen 
Je hebt geen printer nodig, de chauffeur neemt de sticker mee (bij ophalen) of je ontvangt per mail een QR-code (zelf brengen) 
– Kies bij laten ophalen zelf een dag & tijdvak die jou het beste uitkomt 
Eenvoudig betalen via Ideal
– Bij vragen over Returnista bel je onze klantenservice 0341-433542 (10:00-17:00) of mail je naar webshop@trendiesbyme.nl

Hoe werkt de betaling met Returnista?
Voor onze klanten in Nederland zijn de retourkosten bij ophalen €3,56 en zelf wegbrengen €2,98. Dit bedrag is 50% van de totale retourkosten. TRENDIES BY ME betaalt de andere 50% van de retourkosten. In de overige EU-landen betaalt TRENDIES BY ME ook 50% van de retourkosten, maar het totale bedrag zal natuurlijk hoger liggen. Na bevestiging van je betaling via Ideal is de afspraak pas definitief.

Ruilen of terugbrengen in de winkel kan natuurlijk ook!
Bij het ruilen van je aankoop kan je het beste contact opnemen met de klantenservice 0341-432542 (10:00-17:00) of stuur je een mail naar webshop@trendiesbyme.nl, zodat wij de nieuwe maat direct voor je kunnen reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen. De uitbetaling bij het terugbrengen van je aankoop zal altijd via Ingenico plaatsvinden. De terugbetaling zal binnen 3-5 werkdagen plaatsvinden. Bij betalingen met een creditcard zie je de uitbetaling op het eerstvolgende rekeningoverzicht terug.

Bij volledige retournering van een bestelling onder de €50,- ontvang je ook de €5,- verzendkosten terug.

Aanvullende voorwaarden voor retourneren of ruilen
De artikelen zijn niet gedragen en/of gewassen. Op de artikelen zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of andere vlekken aanwezig. Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. De originele kaartjes en fabrikant labels zijn nog bevestigd aan het artikel. Het artikel zit in de originele verpakking.
 
In het geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van het retour zenden van de artikelen volledig voor rekening van TRENDIES BY ME. Product- en /of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.
 
Indien niet aan onze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de zending aan u terug te sturen en geen uitbetaling te doen voor het artikel.

Hieronder vind je een overzicht met de retourkosten per land en mogelijkheid. Dit is 50% van de totale retourkosten de andere 50% betaald TRENDIES BY ME.

 LandRetourkosten wegbrengen  Retourkosten ophalen
 NederlandDHL / DPD €2,98DHL €3,56
 BelgiëDPD €4,55N.V.T.
 DuitslandDPD €4,56N.V.T.Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.