Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Nieuws

Kom jij lekker proeven?

Kom jij lekker proeven?

Zaterdag 9 maart kan je de gehele dag komen proeven van huisgemaakte lekkernijen. Ons eigen Team heeft deze special met liefde voor je gebakken. De voorjaarscollectie 2019 stroomt ook binnen en op die manier kun je vast een kijkje nemen wat er dit voorjaar allemaal nieuw is binnengekomen. Tot zo!
Lees meer
Valentijn speciaal voor jou!

Valentijn speciaal voor jou!

Speciaal met valentijn willen wij je verrassen met een cadeautje bij aanschaf van een nieuw fashion item en natuurlijk hebben wij wat lekkers bij de kofie en thee. Onze nieuwe collecties zijn met liefde samengesteld door ons inkoop team en dat staat centraal op een dag zoals Valentijnsdag voor ons is. Daarnaast kan je dit weekend ook even flink profiteren in de SALE!
Lees meer
VIP-Event voorjaar 2019

VIP-Event voorjaar 2019

Ons VIP event is dit voorjaar op zaterdag 16 maart en geeft altijd de start van ons Fashion seizoen aan. De collecties zijn op volle sterkte en op deze speciale koopavond worden de klanten nog eens extra in de watten gelegd met heerlijke amuses en drankjes verzorgt door Ratatouille. De DJ en mannequins maken het tot een feestelijk geheel. je bent van harte welkom!
Lees meer
Final Winter Sale

Final Winter Sale

Het winterseizoen 2018 zit er wat ons betreft weer op en deze sluiten wij dan af met onze Final Sale. Op de gehele wintercollectie geven wij een korting van 70%. Een mooi moment om dat favoriete item tegen een zeer lage prijs aan te schaffen maar wees er snel bij want op is ook echt op!
Lees meer
Save up to 60%

Save up to 60%

De Sale is nog in volle gang en de kortingen lopen op tot maximaal 60%. De keuze wordt al wat beperkter dus misschien is het nu het juiste moment om je garderobe aan te vullen met deze toch wel zeer mooi korting want als je nog langer wacht kan jouw favoriete item maar zo zijn uitverkocht.
Lees meer
Team Trendies bedankt

Team Trendies bedankt

Het was een mooi jaar en met deze nieuwsbrief willen wij dat nog even onderstrepen. Om hier een feestelijk tintje aan de geven ontvangen alle klanten in het afsluitende weekend van 2018 verrukkelijke chocolade van de chocoladefabriek bij aankoop.
Lees meer
Divide