• Ophalen en retourneren in onze winkel
  • Klantenservice 0341-432542
  • Laat zien wie je bent
Welkom bij Trendies

Nieuws

29 september 2017

Steel de Show!

Nikkie en Nik&Nik fans opgelet! Dit weekend is jullie weekend. Maak kans op leuke prijzen en doe mee tijdens de showdagen. Kom gezellig naar de winkel of profiteer online.
Lees meer
23 september 2017

I`ts a woman`s world Vlog

In deze Vlog verteld Sylvia wat er dit weekend te beleven valt bij Trendies in Harderwijk. Het is Nederlandse merken weekend.
Lees meer
22 september 2017

Merken weekend

Zaterdag 23 september staan er Nederlandse modemerken bij Trendies in de spotlight. Je maakt kans op verschillende leuke mode-items.
Lees meer
15 september 2017

Cambio `Food` Festival

Heerlijk smullen van Homemade Food dit weekend tijdens het Trendies Cambio `Food` Festival. Onze meiden hebben heerlijke spullen gebakken en hapjes gemaakt. Ze willen je verrassen met al dit lekkers dus kom gerust even langs. Koop je dit weekend een Cambio jeans, dan ontvang je ook een trendy sjaal cadeau!
Lees meer
09 september 2017

Sylvia`s nieuws Vlog

Trendies heeft een ruime keuze in warme winterjassen. Kom nu lekker passen en wellicht hebben wij de juiste winterjas voor jou ingekocht. Is je jas nog prima kom hem dan lekker pimpen met een nieuwe sjaal of muts en je kan deze winter weer door!
Lees meer
08 september 2017

Kom jassen passen!

Dit weekend staat bij Trendiesbyme in het teken van de winterjas. Het meest gedragen kledingstuk in de winter. Er is nu volop keuze in winterjassen! Dus als je wel een nieuwe kan gebruiken dan is het nu de juiste tijd! Geniet na aankoop van een heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart van Luigi`s om het najaar te vieren.
Lees meer
06 september 2017

Harderwijkse Zaken journaal

Het eerste Harderwijkse Zaken journaal na de zomerstop is weer een feit. Trendiesbyme verzorgt ook dit najaar weer de kleding en Irene Hop en Gerdien Beelen.
Lees meer
01 september 2017

VIP Event aw2017

Een gezellige koopavond in onze winkel met onze partners in food en fashion. Wij leggen de klant in de watten en je kunt proeven en beleven hoe gastvrij en ontspannen het Team Trendies met haar klanten omgaat. Tot zaterdag 2 september!
Lees meer
25 augustus 2017

Finale Summer Sale Vlog

Sylvia brengt je in deze Vlog op de hoogte van het laatste nieuws van deze week. Mist het niet en geniet van haar enthousiaste presentatie van week 34.
Lees meer
  • Ophalen en retourneren in onze winkel
  • Klantenservice 0341-432542