Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Nieuws

Jassen Pasdagen

Jassen Pasdagen

Dit weekend staat bij ons in het teken van de winterjas. Wij hebben een grote collectie winterjassen en coats in onze winkel en nu is het de juiste tijd om te passen. De dagen worden korter en de temperaturen gaan in de ochtend en tegen de avond flink naar beneden.
Lees meer
Fashion on Saturday!

Fashion on Saturday!

Dit weekend is het extra gezellige shoppen bij Trendiesbyme en staan twee topmerken in de `spotlights` en er worden leuke verrassingen weggegeven.
Lees meer
Fashionshow

Fashionshow

Op onze Fashionshow krijg je in een korte tijd een goed beeld wat Trendiesbyme dit najaar aan Fashion items heeft ingekocht, deze herfst. Wij maken er altijd een mooi feestje van.
Lees meer
Hightea

Hightea

De start van het fashion seizoen begint altijd in het eerste weekend van de maand september. Omdat dit te vieren er dit weekend op zaterdag en zondag een Hightea georganiseerd.
Lees meer
VIP-EVENT 2018

VIP-EVENT 2018

Een speciale zaterdagavond voor onze klanten aan het begin van het nieuwe mode seizoen in een ontspannen sfeer lekker komen shoppen en verwent worden met heerlijke hapjes van Ratatouille.
Lees meer
Fashion Events Agenda

Fashion Events Agenda

In september start het nieuwe Fashion Season fall 2018. In deze agenda zie je wat er bij Trendiesbyme te doen is. Noteer deze data alvast in je agenda zodat je niets hoeft te missen van de laatste Fashion updates voor het aankomende seizoen.
Lees meer
Divide