Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Nieuws

Kerstgroet 2020

Kerstgroet 2020

Wat een “bijzonder” jaar is 2020! De winkel is in lockdown, maar gelukkig gaat onze webshop www. trendiesbyme.nl door! In deze “bijzondere” tijd zijn we bezig met ons nog zichtbaarder te maken op social media, Facebook en Instagram. Volg jij ons ook al?
Lees meer
2020: Een speciaal jaar

2020: Een speciaal jaar

Hoe ga jij de kerstdagen vieren? Klein zoals iedereen, maar dit kan ook iets moois zijn. Geniet juist van de momenten met wie je dit jaar Kerst mag vieren!
Lees meer
Blog: Kerst outfits

Blog: Kerst outfits

De feestdagen staan bijna weer voor de deur, dat betekend uitpakken! Alleen wordt deze kerst anders dan voorheen.
Lees meer
Black Friday 2020

Black Friday 2020

De Black Friday-maand van dit jaar zal heel anders zijn dan die in voorgaande jaren. De impact van COVID-19 zal een schaduw werpen over de winkelstraten van Europa. Online klanten aantrekken is belangrijker dan ooit dit jaar
Lees meer
Pakketje retourneren?

Pakketje retourneren?

E-Commerce is aan het veranderen. Bedrijven die winnen, zorgen voor een optimale klantervaring op elk service punt van de customer-journey, terwijl bedrijven die dit niet doen achterblijven. Daar speelt het retourproces een belangrijke rol vinden wij bij Trendiesbyme!
Lees meer
Modeflitsen Patisserie

Modeflitsen Patisserie

Wat willen we graag gezelligheid, je vrienden en je familie om je heen. Door de nieuwe Corona maatregelen is dat helaas niet eenvoudig... Trendiesbyme nodigt je graag uit!
Lees meer
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.