Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Nieuws

Fashion Events Agenda

Fashion Events Agenda

In september start het nieuwe Fashion Season fall 2018. In deze agenda zie je wat er bij Trendiesbyme te doen is. Noteer deze data alvast in je agenda zodat je niets hoeft te missen van de laatste Fashion updates voor het aankomende seizoen.
Lees meer
50% korting | Summer Sale

50% korting | Summer Sale

Een nieuwe ronde in de Sale is van start gegaan dus kom profiteren. De stuks vliegen nu weg en OP=OP. Dus wees er snel bij want voor je het weet zijn jouw favoriete Fashion items uitverkocht!
Lees meer
Museumplein inkoop Vlog

Museumplein inkoop Vlog

Het inkoop seizoen voor zomer 2019 is gestart en vandaag is Sylvia in het hartje van Amsterdam om bij drie Fashion merken de nieuwe collecties in te kopen. Bekijk snel de Vlog om het horen welke dat zijn!
Lees meer
SALE op veel items!

SALE op veel items!

Vanaf vandaag is het mogelijk je zomer garderobe voordelig aan te vullen. De leukste zomer kleding is deze week zeer voordelig geprijsd. Kom even langs in de winkel of koop online op www.trendiesbyme.nl
Lees meer
Focus On Fashion

Focus On Fashion

Zaterdag is er veel gezelligheid in onze winkel en richten we onze de focus weer voor 100% op aandacht en toegevoegde waarde voor onze klanten. Service en beleving zijn namelijk uitgangspunten waardoor klanten je winkel opnieuw zullen bezoeken.
Lees meer
Meet&Greet NIK&NIK

Meet&Greet NIK&NIK

Ook de kids collecties van Nik&Nik worden dit voorjaar uitgebreid onder de aandacht gebracht. Wat dacht je van een meet&greet met de label manager van dit merk. Zij komt speciaal naar Harderwijk om je te adviseren over de nieuwste collecties en natuurlijk wil jij die leuke tas cadeau!
Lees meer
Divide