Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Florez
Welkom bij Trendies

Florez

21 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Florez

Florez dames kleding online kopen   

Bij Florèz waarderen ze eerlijkheid. Ze maken kleding waar je trots op kunnen zijn. Als fairtrade bedrijf bieden ze transparantie in al haar processen. Bij Florez streeft men ernaar een positief 'gevoel' in onze kleding te stoppen dat kan worden gevoeld door de vrouwen die het draagt.

Er straalt authenticiteit door in elk kledingstuk dat we produceren. De kwaliteit, het comfort en de stijl maken het een genot om te dragen. Onze broek past perfect bij de levensstijl van de moderne vrouw en daarbij wordt de prijs kwaliteits verhouding niet uit het oog verloren.

Florèz werd in 2016 in Amsterdam opgericht. De oprichters, Floris en Angéla, hadden ervan gedroomd hun eigen kledinglabel te starten en besloten actie te ondernemen. Hun modieuze manier van leven stuwde hen vooruit en ze werkten samen met Floris 'oom Cengiz. Cengiz heeft meer dan 40 jaar ervaring in de mode-industrie. Hij brengt veel mode-knowhow op tafel en heeft zijn eigen fabriek waar hij produceert voor een aantal Europese toplabels. 

Zijn Turkse achtergrond was de inspiratie om het Florèz ‘tulp’ logo te creëren. Het vertegenwoordigt het geschenk van tulpenbollen en zaden dat een Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. De Nederlanders namen dit kleine geschenk en veranderden het in een bloeiende tulpenindustrie en een uiteindelijke ‘Tulpenmanie’.

Onze familieband is voor ons van cruciaal belang geweest tijdens onze ondernemersreis. Samenwerking tussen familieleden schept vertrouwen. Een liefdevolle familieband stimuleert creativiteit. Het brengt ook vrede en ontsteekt passie. Deze gevoelens zijn de aanleiding voor Florèz.

De broeken hebben namen gekregen als: Charmeur (slim fit) - Bodine (highwaist) - Bobbi (raw edge) - Hally (flairpijp)
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.