Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Vacature Webshop

Onze webshop groeit en kan wel een extra paar handen gebruiken. Je werkt samen met Thijs en ons winkelteam. Ben jij de mode bewuste aanpakker waar wij naar op zoek zijn? solliciteer dan nu!

Wij zijn op zoek naar een parttime collega (24-32 uur per week) voor het verwerken en inpakken van orders. Je bent in staat om de artikelen zo correct mogelijk in te pakken, om het pakketje een echt cadeautje te maken waar de klanten blij van worden. Je beheerst de Nederlandse taal en spelling en kan overweg met programma's als Word en Excel.

Daarnaast voorzie je de webshop van artikelomschrijvingen en andere aanvullende teksten om Trendiesbyme organisch beter vindbaar te maken via Google. Verder loop je door de winkel om nieuwe orders op te zoeken en help je waar nodig met andere werkzaamheden, zoals; het verwerken van retouren, aanvullen van voldoende inpak materialen, of help een handje mee in de winkel.

Ook Facebook en Instagram posts zijn een onderdeel van onze webshop. Heb jij hier oog voor en kan je ons hierbij helpen?

Ben jij de persoon waar wij naar opzoek zijn? Solliciteer dan direct door hier te klikken of stuur een mail naar thijs@trendiesbyme.nl voorzien van een cv en foto. Gaan wij jou binnenkort ontmoeten?


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.