Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd! 30-05-2024 laatste dag!
Welkom bij Trendies

Black Friday 2020

De Black Friday-maand van dit jaar zal heel anders zijn dan die in voorgaande jaren. De impact van COVID-19 zal een schaduw werpen over de winkelstraten van Europa. Online klanten aantrekken is belangrijker dan ooit dit jaar

Black Friday is een Amerikaanse feestdag, waarop mensen de dag na Thanksgiving massaal de stad in gaan om met korting hun kerstinkopen te doen. In Nederland vieren we dan wel geen Thanksgiving en zijn we ook niet vrij op deze dag, maar sinds een paar jaar doen we wel mee met de torenhoge kortingen op deze dag. Richting pakjesavond en kerst is dit natuurlijk een slim moment om je inkopen te doen, maar door de kortingen is dit natuurlijk ook een mooi moment om jezelf te trakteren op een nieuwe outfit bij Trendiesbyme.

Vanwege de verwachte drukte tijdens dit weekend start Trendiesbyme Harderwijk vrijdag 20 november met de Black Friday aanbiedingen!!

Zo kan je beter bewust en verspreid shoppen. Op deze manier kunnen wij ons samen nog beter aan de Covid-19 maatregelen houden voor ieders gezondheid!

Trendiesbyme geeft 25% korting op veel geselecteerde items. Deze items zijn herkenbaar aan een oranje label in onze winkel. Online is de korting verekend.

Hoe de Feestdagen eruit gaan zien, is nog onbekend.
Het liefst wil iedereen als “normaal”. Ons advies, draag kleding die lekker zit, je mooi staat, waar jij blij van wordt en maak het op jouw manier speciaal.


Neem een kijkje op onze Instagram en Facebook voor inspiratie en nog veel meer!

Laat zien wie je bent en geniet van ieder moment!
Lieve groet,
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,
Wilma, Nadine, Gina, Judith,
Kirsten, Lisanne, Tamira, Leila


MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.