Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Eindelijk Shoppen

Het begin is er, een klein lichtpuntje! We mogen weer klanten ontvangen op afspraak. Wat fijn!

We hebben tijdens de “tijdelijke” sluiting de winkel helemaal veranderd. Het is nog niet helemaal klaar, maar tijdens een pasmoment kunnen we je helemaal bijpraten. Maar... we zijn ook heel benieuwd hoe het met jou gaat in deze “gekke” tijd.

Deze week komen er veel collecties van onze modemerken binnen! Ze stonden even in de wacht, maar nu we pasmomenten op afspraak mogen, hebben we alles in beweging gezet!Onze YAYA shop in een shop is ook helemaal klaar, dus YAYA fans hebben nu een zeer ruime collectie om uit te kiezen.


Denk jij het lijkt me fijn om te komen kijken/passen, maak dan nu een afspraak in onze digitale agenda. Je kiezen voor 30 minuten, 60 minuten of 120 minuten. Ook is het mogelijk om 2 x een tijdslot achter elkaar in te plannen. Voel je niet verplicht iets te kopen! Het enige wat wij vragen is maximaal 2 klanten per tijdslot. Wij zijn al heel blij om jou te kunnen begroeten in onze winkel!
Klik op deze link om meteen een afspraak in te plannen.
Denk jij dit is niets voor mij, shop dan online via onze mooie webshop www.trendiesbyme.nl Je kan dan kiezen voor zelf ophalen in onze winkel, volgens het het Click&Collect principe en als je in Harderwijk woont brengen wij je bestelling de zelfde dag nog bij je thuis!

Wij houden ons aan alle Covid-19 maatregelen.
De winkel is 600m2, dus er is genoeg ruimte.

Gaan we jou zien?

Lieve groet,
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,
Wilma, Nadine, Judith, Gina,
Lisanne, Tamira, Leila


SHOP HIERDivide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.