Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd! 30-05-2024 laatste dag!
Welkom bij Trendies

Launch Pimps and Pearls

Wij hebben het bijzondere merk PimpsandPearls aan onze collectie kunnen toevoegen. Kom jij de collectie ook in de winkel bewonderen?


Lieve allemaal,
 
Tijdens de vele gesprekken met onze klanten in de winkel, kwamen wij erachter dat onze nieuwsbrieven veel betekende voor hun in deze nog steeds moeilijke Corona tijd. Voor de één was het op de hoogte brengen van steeds wisselende maatregelen en voor de ander was het een soort vorm van aandacht. Zo hebben wij nog veel meer gehoord en wij zijn dan ook zeer dankbaar voor al deze mooie gesprekken en lieve woorden.

Corona tijd…..wat een lange, heftige, zware, moeilijke en onzekere tijd is het toch! Wie had dit ooit kunnen bedenken? De mensen willen graag weer “normaal” en ze mogen ook al veel meer, maar het gaat opeens ook te snel voor veel mensen. Probeer toch rekening te houden met elkaar, help elkaar, toon begrip en wees vooral lief voor elkaar! Dit alles is gratis en alleen samen sterk komen we deze Corona tijd door.

Tijdens de Corona tijd hebben wij al veel nieuwe stappen gezet o.a. de YAYA shop in shop en nieuwe kleuren toegevoegd aan ons interieur. De opdracht is eruit om binnenkort onze voorgevel te laten schilderen. Stilstaan hebben wij niet gedaan en wij willen graag ons nog beter laten zien en jullie kunnen adviseren.



Wij hebben het bijzondere merk PimpsandPearls aan onze collectie kunnen toevoegen. PimpsandPearls is uit liefde voor de natuur geboren, zelf gemaakt en ontworpen sieraden in eigen atelier: Dutch made. Edelstenen, leer, edelstaal en nog veel meer combineren, zorgt ervoor dat iedere vrouw eindeloos haar eigen stijl kan creëren. Alles wordt met passie gedaan en daarom sluit het zo goed bij ons aan! Zoals Sylvia altijd zegt: doe het met liefde of doe het liever niet!

Wij gaan PimpsandPearls alleen in de winkel verkopen.

Het is zo mooi en draagbaar op verschillende manieren, dat moet je gewoon komen bekijken.




De Fall/Winter collectie komt ook al beetje bij beetje binnen per merk. Het ene item is meteen te dragen en het andere item kan al mooi hangen in je kast. Kom gezellig in de winkel of shop online www.trendiesbyme.nl Iedere dag kan de collectie veranderen.

We hebben ook nog leuke zomer items in de SALE met 30%, 40% of 50% korting. Wie weet, mis jij nog iets voor deze zomer.

Wij wensen iedereen een fijne zomer in deze Corona tijd.

Lieve groet,
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,
Wilma, Nadine, Judith, Annemarie,
Lisanne, Tamira, Leila






MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.