Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Start Winter Sale

Het blijft een “bijzondere” tijd. Morgen weer een persconferentie en binnen twee weken is het al Kerst. Wat willen/kunnen/mogen/doen we? Voor iedereen zal het “anders” zijn. Wij wensen iedereen veel succes met het maken van keuzes en vooral een goede gezondheid en veel liefde!

Waar wij blij mee zijn, is dat veel van onze “mooie” modemerken nieuwe collecties/items leveren. Een beetje “voorjaar” in huis, maar heerlijk draagbaar voor nu. Positiviteit is nu zeer belangrijk!
De winter sale gaat nu beginnen om ruimte te maken in onze winkel. Op heel veel winter items een leuke korting van 20% of 30% of 40% Kom fijn shoppen bij ons in de winkel rekening houdend met alle maatregelen of shop online www.trendiesbyme.nl.

Het gaat erom waar jij je fijn bij voelt!

Ook wordt deze Kerst weer anders, maar vergeet niet je mooi-leuk-speciaal-vrouwelijk-stoer-ingetogen-kleurrijk-feestelijk-lounge-sportief te kleden. Wel binnen je eigen comfortzone, maar net iets anders. Wist je dat, hoe bewuster je kleedt, hoe meer je er mee bezig bent, juist je meer jezelf laat zien, hoe meer je gaat stralen van binnenuit en de mensen om je heen het gaan zien! Wauw, een compliment voor jou!

Aankomende zondag 19 december van 12:00-17:00 uur is het koopzondag bij ons en in Heerlijk Harderwijk. Wist je al dat we super mooie sieraden hebben van PimpsandPearls en Viva jewellery?

Leuk om cadeau te geven en/of voor jezelf.

Veel succes met alles wat je doet en vergeet niet een beetje liefde/aandacht geven is gratis!

Lieve groet,Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Lisanne, Tamira, Leila, Ilse
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.