Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Dank jullie wel!

Heb je “fijne” Kerstdagen gehad ondanks deze “aparte” tijd waar we middenin zitten? Fijn kan ook betekenen, anders dan anders, maar het was goed voor mij.

Ja en dan komt er weer een “gek” weekend aan. Aanstaande VRIJDAG OUDJAAR en ZATERDAG NIEUWJAAR. Iedereen had erop gerekend/gehoopt dat het een “feestje” zou worden samen met je familie/vrienden/buren. Voor de één hoe meer mensen hoe beter en voor de ander kan het juist nu veel prettiger zijn. Weer keuzes maken, maar het gaat erom, doe waar jij je fijn bij voelt.
Zo hadden wij ons deze “feestelijke” tijd van het jaar ook niet voorgesteld. Het is heel spijtig dat wij als niet essentiële winkel “tijdelijk” gesloten zijn. Gelukkig mag bellen, mailen, Click&Collect, shoppen/kijken online en bewegen. Je vraagt je af, bewegen? Als je onze socials volgt, heb je het filmpje van Sylvia kunnen zien. Dan weet je, dat tijdens deze “nieuwe” lockdown t/m 14 januari 2022 wekelijks de etalages veranderd worden. Leuk denk je misschien, maar Sylvia vertelde ook dat er wekelijks nieuwe woorden worden geplaatst in de etalages. Schrijf deze woorden tijdens deze vier weken op en dan komt er een zin uit. Mail deze zin naar info@trendiesbyme.nl of gooi een kaartje met deze zin door onze brievenbus. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Misschien denk jij nu, bewegen-kijken-schrijven-meedoen, waarom? Je kan giftcards van TRENDIES BY ME winnen t.w.v. € 200 (1x), € 100 (2x) en € 50 (2x). Hoe gaaf is dat in deze “aparte” tijd? Wij hopen dat je meedoet en we snappen als je niet in de buurt woont, dat het waarschijnlijk niet mogelijk is.

SAMEN STERK staat in al onze berichten en daar hebben jullie, de FANS/KLANTEN van TRENDIES BY ME, echt aan mee gedaan. Wij zijn zeer dankbaar voor alle aankopen die jullie hebben gedaan als fan/klant en wij waarderen dat zeer enorm vooral in dit “gekke” jaar 2021. Wij zien jullie als “onze ambassadeurs”, want jullie laten je zien binnen je eigen comfortzone met kleding van TRENDIES BY ME. Zonder jullie enthousiasme, vertrouwen, persoonlijke gesprekken en support kunnen wij niet. Dit doet enorm veel met ons en wij hopen dat wij jullie mogen blijven adviseren en helpen met veel passie in het nieuwe jaar 2022 zowel persoonlijk, telefonisch als online. SAMEN STERK, DANK JULLIE WEL.

Onze WINTER SALE is vanaf nu met 30%-40%-50% korting!
Kijk/shop online bij ons www.trendiesbyme.nl Ook tijdens deze “nieuwe” lockdown blijven er nieuwe items/collecties binnenkomen van onze “mooie” modemerken. Het jaar 2022 komt er bijna aan en wij laten ons met veel enthousiasme en liefde zien op onze socials. Volg jij ons al op Facebook en/of Instagram?


Ondanks alles, wensen wij jou en alle mensen om je heen een fijne jaarwisseling en voor 2022 veel geluk, liefde, aandacht en een goede gezondheid. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen.

Lieve groet, Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Lisanne, Tamira, Leila, Ilse


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.