Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Giftcard winnen? Doe mee!

Hoera, 2022 is gestart! Ondanks de lockdown situatie waar wij met zijn allen inzitten, gaan wij als team TRENDIES BY ME enthousiast, creatief, positief en met liefde door met ons te laten zien!

Samen Sterk
voor wat wel mogelijk is binnen de opgelegde maatregelen voor ons. Alles doen wij eraan met liefde voor ieders gezondheid en met veel aandacht en res
pect. Helaas worden wij soms een beetje verdrietig van het feit dat mensen het ons kwalijk nemen dat ze niet mogen shoppen en passen bij ons in de winkel. Voor iedereen is deze lockdown situatie een hele moeilijke tijd en wij met zijn allen hebben hier niet omgevraagd. Dus willen wij iedereen vragen om elkaar met respect zo te behandelen, zoals je zelf graag zou willen worden behandeld. Alvast dank je wel namens ons!

Zowel op Facebook en Instagram heeft Sylvia in haar filmpje uitgelegd, hoe belangrijk bewegen is. Kijk iedere week in onze etalages en schrijf de woorden op die je ziet. Na deze vier weken krijg je twee zinnen (was eerst één zin) en mail die naar info@trendiesbyme.nl of gooi een kaartje door onze brievenbus. Vergeet niet je naam, je telefoonnummer en de twee zinnen te vermelden. Wij verloten onder de “bewegende” deelnemende “fans” TRENDIES BY ME giftcards van € 200 (1x), € 100 (2x) en € 50 (2x).Hoe gaaf is dat?

De woorden van de eerste twee weken staan in deze nieuwsbrief verstopt voor onze “fans” die verder weg wonen. Ook gaan wij onder deze deelnemende “fans” cadeaus verloten.

Wat zijn wij dankbaar en blij dat wij “fans” voor onze etalages zien!
Even zwaaien, een beetje gebarentaal, een lach en/of een symbolische knuffel/zoen. Dit zijn echt geluksmomentjes voor ons. Echt heel fijn en lief van jullie.

Van maandag t/m zaterdag van 10:00-16:00 uur zijn wij aanwezig in de winkel voor Click&Collect en ook telefonisch bereikbaar (0341-432542). Je kan ook mailen naar info@trendiesbyme.nl en wij proberen z.s.m. overdag te reageren.

Kijk/Shop sale items en/of nieuwe items van onze “mooie” modemerken op onze site www.trendiesbyme.nl In Harderwijk komen wij persoonlijk je bestelling afgeven.

Veel succes met alles! Lieve groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Lisanne,Tamira, Leila, Ilse


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.