Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Iedereen is uniek

Zo heerlijk als de zon schijnt! Veel mensen willen dan naar buiten en zich laten zien.

Lieve TRENDIES BY ME fan,

Ga je fietsen, wandelen, terrasje pakken, shoppen, werken of iets anders ondernemen? Wat jij ook gaat doen, stel jij dan ook jezelf de vraag, wat moet ik aan? Heb jij al je kledingkast omgehangen, de zomerse items vooraan en alles bekeken en gepast? Zo kom jij erachter wat allemaal nog past, leuk staat en wat jij nog mist in jouw zomercollectie. Het is voor de één super gemakkelijk en voor de ander is het weer stressen. Ja, iedereen is uniek en mag er zijn!

Zo staan wij ook te kijken in onze winkel van 600m2, hoe gaan wij weer de nieuwe items inhangen? Dan halen wij onze rijdende rekken tevoorschijn en beginnen weer met puzzelen. De ene keer hangt het meteen goed en de andere keer wordt het nog een paar keer verhangen. Komt de collectie goed uit? Past het naast de andere collectie die in de buurt hangt? Het blijven altijd keuzes die wij maken, wat voor de één mooi is, kan voor de ander te druk zijn.

Onze collectie is met liefde samengesteld met onze mooie modemerken die op dit moment op het hoogtepunt zijn voor het zomerseizoen. Er zijn zoveel keuzes voor verschillende draagmomenten. Je kan het net zo uniek maken als jij wil binnen je eigen comfortzone! Kom jij bij ons kijken in de winkel? Even geen tijd om te komen? Kijk dan op www.trendiesbyme.nl

Let op!

WOENSDAG 27 april KONINGSDAG zijn wij gesloten. Kijk op onze site voor de actuele openingstijden.

Geniet van het mooie weer en laat jezelf zien!

Lieve en vrolijke groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma,Nadine, Judith, Lisanne, Tamira, Leila, Ilse, Tim, Chelsey, Jackie


SHOP HIER ONLINE
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.