Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Iets speciaals voor jou

Aanstaande zondag 1 mei koopzondag en iets speciaals van Josh V...

Lieve TRENDIES BY ME fan,

Weet jij, wat bijzonder is? Dat iedereen Koningsdag heeft mogen vieren op zijn of haar manier. Waar voelde jij je prettig bij? Heerlijk tussen alle mensen in feest vieren, een lekker rustig dagje thuis, klein gevierd met je familie/vrienden, op de vrijmarkt gestaan of misschien was jij wel aan het werk. Wij hebben heerlijk Koningsdag gevierd en staan dit weekend voor jou klaar. Zo fijn om onze fans te mogen adviseren en helpen bij het zoeken naar die set voor jou waar jij helemaal van gaat stralen en jouw figuur nog beter laat uitkomen. Ook helpen wij jou graag zoeken naar dat speciale item wat een nieuwe twist gaat geven aan jouw eigen kledingstijl. Dat is wat wij graag doen, onze liefde voor het mooie modevak delen met jou!

Aanstaande ZONDAG 1 MEI KOOPZONDAG in Heerlijk Harderwijk en wij zijn geopend van 12:00 – 17:00 uur. Ga jij binnenkort of deze zomer met vakantie? Wij hebben al veel korte broeken en jurken in onze zomercollectie. Wacht niet tot het laatste moment, want het zou jammer zijn als jouw maat er dan niet meer is. Kom gezellig dit weekend even binnen in onze winkel van 600m2 of kijk op onze website www.trendiesbyme.nl

Kom je zaterdag 30 april en/of zondag 1 mei kijken naar de collectie van Josh V in de winkel of online? Wij hebben dan iets speciaals voor jou. Ben jij al nieuwsgierig?Graag tot ziens!

Lieve en vrolijke groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Lisanne, Tamira, Leila, Ilse, Tim, Chelsey, Jackie


BEKIJK ONZE NIEUWE COLLECTIE
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.