Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Het is Zomer!

DE zomer is gestart! Heerlijk als de zon schijnt, dan kleurt alles veel mooier! Als je op vakantie gaat, heb je dan al nagedacht welke outfits je wilt meenemen?

Natuurlijk pak je vaak eerst je favoriete items, maar hoe leuk is het om nog even iets nieuws erbij te kopen. Of heb je binnenkort een feestje/bruiloft? Kom gezellig geregeld binnenlopen om jouw feestelijke outfit te scoren. Vanaf nu kunnen er iedere dag nieuwe items binnenkomen van onze mooie modemerken. Veel van deze items kan je meteen heerlijk gaan dragen en sommige items zijn fijn om alvast aan je kapstok en/of in je kast te hangen.

Volg je TRENDIES BY ME al op FACEBOOK en/of op INSTAGRAM?
Zo JA, wat superfijn dat je ons volgt, dank je wel!
Zo NEE, dan willen wij je graag vragen om eens te kijken bij ons op Facebook en/of Instagram. Je kan ons volgen op het tijdstip wat voor jou het beste uitkomt, hoe fijn is dat!

Nu alles weer mag, is jouw agenda ook al goed gevuld? Dus willen wij nu al onze VIP-EVENTS delen met jou. Op vrijdagavond 9 september en vrijdagavond 23 september 2022. Wil je erbij zijn, noteer het alvast in je agenda. De echte uitnodiging volgt in augustus om je aan te melden voor 9 of 23 september.

Aan onze SUMMER SALE hebben wij nieuwe items toegevoegd. Shop deze items met 20% of 30% voordeel. Kom tijdens het laatste weekend van juni gezellig binnen. Wij zijn open op vrijdagvan 10:00-17:30, zaterdag van 10:00-17:00 en zondag van 12:00-17:00. Je kan ook heerlijk shoppen op jouw moment, kijk op www.trendiesbyme.nl

Wij wensen je een mooi en kleurrijk weekend!

Lieve vrolijke groet,

Sylvia, Henk, Monique, Thijs, Wilma, Nadine, Judith, Tamira, Leila, Ilse, Tim, Chelsey, JackieDivide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.