Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Sustainable collecties

Lieve TRENDIES BY ME fan, veel van onze mooie modemerken gaan nog bewuster om met het tot stand brengen van hun collecties.

Denk aan: welke stoffen gaan ze gebruiken, hoe ze de kleuren gaan inverven, waar gaan ze eerlijk produceren, hoe wordt de collectie ingepakt en ga zo maar door. Veel items van onze collectie zijn sustainable, dit betekent duurzaam!

Het modemerk SUMMUM staat hiervoor. De nieuwe collectie staat ook in het teken van buiten diep in de natuur, het gevoel van onthaasting dichter bij huis zoeken, de wens om meer licht en lucht te creëren en dan lekker warm aangekleed buiten vertoeven. Natuurlijk niet alleen buiten, want de collectie is zo breed dat wij ook de mooie zakelijke broekpakken en de feestelijke jurken hebben ingekocht.

TIP: Mix stijlen en stoffen, wat jij mooi vindt en fijn om te dragen. Je mag je laten zien, bijvoorbeeld de ene keer geraffineerd en de andere keer comfortabel. Pas je outfit aan het draagmoment.TRENDIES BY ME VIP-EVENT:

Het modefeestje waar je bij wil zijn. Heerlijk verwend worden met drankjes & hapjes, verrast worden door onze collectie en ondertussen iedereen gezellig zien en spreken. De ideale avond om te shoppen. Kom gezellig samen.

❤️ Vrijdag 9 September 2022 19:00 - 22:00

❤️ Vrijdag 23 September 2022 19:00 – 22:00

Wil jij hierbij zijn, laat het ons weten:

WhatsApp: 0619816429
Mail: info@trendiesbyme.nl
Bellen: 0341-432542

Geef aan welke avond, met hoeveel personen en als je een allergie hebt, laat het ons ook even weten.

De zomer SALE is met 40% of 50% KORTING!

Geniet van ieder moment, wees lief voor elkaar en graag tot ziens!

Lieve en vrolijke groet,

Team TRENDIES BY ME

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.