Shopping bag
Menu
Uw filters
Welkom bij Trendies

Studio Anneloes corner❤️

Lieve TRENDIES BY ME fan, De collectie van ons mooie modemerk STUDIO ANNELOES wordt steeds groter.

Wij zijn nog meer samen gaan werken en hoe gaaf, wij hebben nu in onze winkel een STUDIO ANNELOES CORNER!

De BASISCOLLECTIE in travel kwaliteit hebben wij in black, dark blue, antraciet, pinstripe black/off white, white en de nieuwe kleur kit. De basiscollectie is er in de maten XXS tot en met XXL. Niet alle modellen zijn in alle kleuren verkrijgbaar! Zie je tijdens het shoppen jouw maat er niet bij, laat het ons weten! Wij kunnen voor jou bestellen, mits het item in jouw maat op voorraad is voor ons bij de fabrikant. Binnen een week heb je dan je nieuwe item!

De THEMA COLLECTIES worden per thema in een blok van drie weken geleverd. Uit elk thema stellen wij onze collectie samen en kopen die in. Deze collectie is er in de maten XS tot en met XXL. STUDIO ANNELOES werkt met vaste maatpakketten en ook wij moeten kiezen, gaan wij voor de maat XS of de maat XXL? Zie je jouw maat niet tijdens het shoppen, laat het ons weten! Alleen voor de thema collecties geldt OP=OP! Vandaag is thema collectie PARISIAN CHIC geleverd.Donderdag 9 tot en met zaterdag 11 maart gaan wij de opening van onze STUDIO ANNELOES CORNER feestelijk vieren met drankjes en lekkernijen. Shop tijdens deze dagen je favoriete items van dit mooie modemerk en je ontvangt van ons een speciaal cadeautje bij je aankopen. Wees er snel bij, want ook hier geldt OP=OP.

TIP: Veel items van STUDIO ANNELOES zijn ready to wear en geschikt voor veel draagmomenten. Volg de was instructies goed om duurzaam draagplezier van je item te hebben.

Kom je kijken naar onze STUDIO ANNELOES CORNER? Ben jij meer fan van onze andere mooie modemerken, laat je verrassen door wat er weer binnen is gekomen!

Geniet van ieder moment en een fijn weekend.

Lieve groet,


Team TRENDIES BY ME  Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.