Shopping bag
Menu
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Studio Anneloes
Welkom bij Trendies

Studio Anneloes

136 Producten
Per pagina
Sorteren op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Studio Anneloes

Studio Anneloes dameskleding online kopen

De collecties van Studio Anneloes (Designed in Amsterdam) worden gekenmerkt door het gebruik van de unieke travel Quality waar je in noodtime ook fan zal worden. Deze unieke en gepatenteerde stof (Sensitive® Fabrics), wordt in Italië geproduceerd en vanwege de grote stretch van de Travel Quality is het ongelooflijk comfortabel, heel makkelijk mooi te houden (let daarbij op het wasadvies) en kreukvrij. Het kan dus zo je koffer in. Door het gebruik van echte Lycra® is deze Travel Quality beter dan al die andere! Het aantal collecties dat per jaar door Studio Annloes worden ontworpen zijn ruim voldoende om zeer regelmatig (elke 6 weken) nieuwe Travel Quality Fashion op de markt te brengen. Ze leveren style on demand en retailers kunnen via de B2B shop direct kleding nabestellen.

Naast deze collectie is er ook een basis Travel collectie die in de kleuren zwart en donkerblauw altijd op voorraad is (soms zitten daar ook andere kleuren tussen zoals, wit en grijs). Bekende modellen in de Studio Anneloes collectie zijn: Poppy Blouse, Poppy Shirt, Simplycity Dress, Angelique Jumpsuit, Skyhigh Blazer, Margot Trouser, Downstairs Trouser, Ellen Legging, Startup Trouser, Marilyn Trouser en Flair Trouser en afhankelijk van de Fashion beeld komen daar elk seizoen weer nieuwe modellen bij.

Bij Studio Anneloes vinden ze de pasvorm erg belangrijk en die gaat echt niet alleen over het silhouet of fancy fashion dingen. Voor ons gaat een goede pasvorm om comfort. Hoe lekker voel jij je van binnen en van buiten, als je onze kleding van Studio Anneloes draagt? Studio Anneloes maakt dus kleding voor echte vrouwen met echte vormen en zeker niet alleen voor supermodellen. Door het toepassen van slimme trucjes zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en de kleding lekker zit. Ongeacht je figuur. Zo maken we het voor jou makkelijker om er goed uit te zien en te stralen. Every body happy is dan ook het motto bij het maken van de Studio Anneloes collectie!

Last but not least vinden ze bij Studio Anneloes duurzaamheid ook erg belangrijk. Hun credo is dan ook Buy less (koop dus minder kleding van een betere kwaliteit), choose well (kies voor een geweldige pasvorm en stoffen die lang mooi blijven) en make it last (wees zuinig op je kleding).

Studio Anneloes dameskleding bij Trendiesbyme Harderwijk

Bij de inkoop van onze Studio Anneloes collecties gaat onze voorkeur altijd uit naar de modellen waarin de travel kwaliteiten zijn verwerkt. Dat is een kwaliteit waarmee Studio Anneloes groot is mee geworden. Door te spelen met de dikte van de travel stof (light - medium en heavy) is het prima het gehele jaar te dragen en dat maakt dat producten minder seizoens gebonden zijn. Dit heeft voordelen bij het inkopen van de vele collecties die Studio Anneloes elke seizoen ontwerpt. Trendiesbyme is zeker groot fan van dit label en heeft dan ook een ruime collectie in huis. De Studio Anneloes basis collectie is ook groot aanwezig en op deze manier kunnen wij klanten altijd voorzien van een donkerblauw of zwarte blazer - broek - blouse en soms aangevuld met wit en grijs. Trendiesbyme heeft blazers en jasjes - blouses en tunieken - broeken - jumpsuits - jurken - rokken - shorts - truien en vesten en
t-shirts en tops in haar collecties.Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.