Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze webshop is vernieuwd! De eerste 500 bestellingen ontvangen een shoptegoed tussen de €10,- en €100,- van ons cadeau! Zit jij bij de laatste 200?
Welkom bij Trendies

Final Summer Sale

De laatste Sale ronde is van start! Wees er op tijd bij want de items gaan super hard. Zien we jou in onze winkel, of ga jij op je gemakje door onze weshop?

In de summer sale van Trendiesbyme krijg je hoge kortingen op onze zomercollectie. Kom bewust shoppen in onze ruime winkel (600m2) en laat je verrassen door het fantastische aanbod. De summer sale maakt het shoppen in deze tijd extra leuk. Geniet van 60% korting op de zomercollectie (m.u.v. de nieuwe collecties en basiscollectie).

Kom gerust langs in onze winkel, waar ons gezellige team altijd voor je klaar staat met het juiste advies. We volgen de richtlijnen van het RIVM om je een zo veilig en prettig mogelijke winkelervaring te geven. Blijf je toch liever thuis? Bestel dan gerust vanuit huis op onze webshop www.trendiesbyme.nl

Neem de tijd om rustig door onze Summer Sale te gaan. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze super leuke collectie van Studio Anneloes, Geisha, Monari, Fabienne Chapot en nog veel meer merken.


*In de maanden juli en augustus zijn wij iedere zondag open, behalve bij zeer tropische temperaturen. In Heerlijk Harderwijk zijn veel winkels en horeca open! Houd onze social media in de gaten! Volg je ons al via Facebook en/of Instagram?
Wij wensen iedereen een goede gezondheid en een heerlijke zomer ondanks alle maatregelen!

Lieve groet,
Sylvia, Henk, Monique, Thijs,
Wilma, Nadine, Gina, Judith,
Kirsten, Lisanne, Tamira

MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.