Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koningsweek cadeautje. €25,- voordeel bij aankopen vanaf €125,- KORTINGSCODE: koning25 Basis collecties uitgezonderd! 30-05-2024 laatste dag!
Welkom bij Trendies

Blog: Kerst outfits

De feestdagen staan bijna weer voor de deur, dat betekend uitpakken! Alleen wordt deze kerst anders dan voorheen.

Kerst outfits

Door de maatregelen is het dit jaar niet mogelijk om lekker uiteten te gaan of te veel gasten over de vloer te hebben. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ook thuis kun je er nog steeds op je best uit zien en stralen. We hebben verschillende soorten “kerst outfits” op een rijtje gezet. Heb je daar dit jaar toch niet zo zin in? Dan hebben wij ook de perfecte Covid-19 kerst outfits die heerlijk zitten maar er toch kerstwaardig uitzien!

Sparkle & Shine

Voor degene die kerst dit jaar zéker niet in een saaie outfit wil vieren hebben we de mooiste glitter en shiny outfits op een rijtje gezet. Vooral Fabienne Chapot pakt uit dit jaar met haar kerstcollectie. De gouden lurex sterren op deze 2-delige set zijn werkelijk prachtig, maar deze twee items kun je ook prima los van elkaar combineren. Met deze outfits ben je helemaal in kerstsferen en sprankel je aan de kersttafel.



                                                                               
 Fabienne Chapot Tramontana/Summum Rinascimento
Maxime Lurex Top Lurex Koltrui q16-97-604Chiffon Jurk
Lot Lurex SkirtPlissé Rok 6s1203-11531
                         

Zwart is altijd een goed idee 

Met zwart kun je eigenlijk nooit verkeerd. Het is een elegante en chique kleur, wederom perfect voor de kerst! We hebben gekozen om veel verschillende materialen te tonen zoals faux leather en mesh (doorschijnende stof). Zoals je kunt zien hebben we verschillende items naast elkaar gezet en genummerd, want deze items kunnen prima met elkaar gecombineerd worden. Kortom mix & match!


1: Aaiko Dona Flock mesh top 2: Harper&Yve Spencer blouse 3: Aaiko Patia studs skirt
4: Fabienne Chapot Sanne pullover 5: Summum 6s1187-11344 lak rok
6: Liu Jo cf0049 j1857 stretch blazer 7: Aaiko Sinem minimal print skirt
8: Fabienne Chapot Puck solid trouser



Thuis op de bank 

Heb je dit jaar niet super veel zin om je helemaal op te doffen voor kerst omdat je eigenlijk toch nergens heen kunt? Ga je veel tijd spenderen op de bank, lekker de kaarsjes aan en cadeaus uitpakken bij de kerstboom? Dan wil je een lekker zittende outfit die er toch nog een beetje “kerst” uit ziet. En wat zit nou lekkerder dan de bekende travel kwaliteit stoffen van Studio Anneloes. De travel stof van Studio Anneloes voelt zacht en glad aan en komt in verschillende stofdiktes, namelijk light, medium en heavy. Er zit veel stretch in de travel stof en kreukt niet tot nauwelijks.
Ook Studio Anneloes heeft haar kerstcollectie al gedropt en deze keer zijn er twee nieuwe items toegevoegd die gebaseerd zijn op twee oude bekende; de Margot en de Marilyn. En nu hebben we de “Young” variant. Het verschil is dat de tailles net wat hoger zijn, wat vaak meer in trek is bij de jongere dames.




Zit er iets voor jou tussen? Niet getreurd als er niks voor je bij zit, we hebben namelijk nog véél meer leuke kleding. Bekijk hier onze nieuwste items. Wegens de nieuwe maatregelen is het helaas niet mogelijk om in onze winkel te winkelen tot minstens 19 januari, en is onze winkel dus gesloten. We hopen je daarna weer te verwelkomen.


Laat zien wie je bent! 
 
Lieve groet, 


Team Trendiesbyme



MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.