Shopping bag
Menu
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze webshop is vernieuwd! De eerste 500 bestellingen ontvangen een shoptegoed tussen de €10,- en €100,- van ons cadeau!
Welkom bij Trendies

Grootste collectie Summum

Lieve TRENDIES BY ME fan, Dit weekend start de kindervakantie in Harderwijk.

Veel mensen gaan er even lekker tussenuit. Heerlijk in beweging zijn en even uit je vaste ritme. Dit gaan wij ook doen, maar dan bij ons in de winkel. Wat gaan wij doen? Wij hebben een winkeloppervlakte van 600 m2 met mooie modemerken. Graag willen wij onze ingekochte collectie nog beter laten zien. De mooie modemerken die passen bij TRENDIES BY ME zijn modemerken die met passie zijn ontwikkeld, steeds meer verantwoord bezig zijn en vrouwen laten stralen. Voor het overzicht en om fijn met de collecties te kunnen stijlen, kiezen wij de laatste tijd bewuster om te groeien met deze modemerken. Nog meer keus voor onze fans!Aanstaande maandag 27 februari wordt de hoek links achterin de winkel aangepakt. Zo fantastisch, een STUDIO ANNELOES CORNER wordt het!
Om dit te realiseren zijn wij deze dag gesloten en kunnen wij weer opengaan op dinsdag 28 februari om 13:00!

Deze week is ONZE ingekochte COLLECTIE van SUMMUM uitgeleverd. Zo gaaf, zoveel verschillende stijlen voor meerdere draagmomenten en de collectie is zeer uitgebreid. Past SUMMUM niet bij jou, weet dat veel collecties van onze andere mooie modemerken binnen zijn gekomen. Kom je kijken of shop online bij ons www.trendiesbyme.nl.

Geniet van ieder moment en tot ziens!Lieve groet,


Team TRENDIES BY ME


MAAK KANS OP €250,- SHOPTEGOED

Word fan van TRENDIES BY ME om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk hier ons cookiebeleid.